Sposób przygotowania:
Roladki schabowe
Schab rozbijamy na cieniutkie plastry, przyprawiamy wegetą z obu stron. Na rozbite plastry dajemy szynkę, ser, i masło.
Następnie zwijamy nasze roladki. Do miski wbijamy jajko dodajemy przyprawy i nasze roladki obtaczamy w jajku i w bułce tartej.
Pieczemy na dobrze rozgrzanej patelni z obu stron aby je przyrumienić, po czy wkładamy je do naczynia żaroodpornego i zapiekamy je w dobrze nagrzanym piekarniku na 20 min na 160 stopni.
Następnie zwijamy nasze roladki. Do miski wbijamy jajko dodajemy przyprawy i nasze roladki obtaczamy w jajku i w bułce tartej.
Pieczemy na dobrze rozgrzanej patelni z obu stron aby je przyrumienić, po czy wkładamy je do naczynia żaroodpornego i zapiekamy je w dobrze nagrzanym piekarniku na 20 min na 160 stopni.
![Roladki schabowe Roladki schabowe](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-schabowe-399845.jpg)
![Roladki schabowe Roladki schabowe](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-schabowe-399846.jpg)
![Roladki schabowe Roladki schabowe](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-schabowe-399847.jpg)
![Roladki schabowe Roladki schabowe](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-schabowe-399849.jpg)