Sposób przygotowania:
Naleśniki przekładane bitą śmietaną
Do miski wsypać mąkę, dodać jajka, mleko, wodę, oliwę, 2 szczypty soli oraz cukier waniliowy. Zmiksować ciasto. Odstawić na pół godziny.
Po tym czasie usmażyć naleśniki. Śmietanę ubić z cukrem. Przełożyć naleśniki śmietaną, składając jeden na drugi.
Następnie zetrzeć czekoladę na tarce, najlepiej schłodzić czekoladę w lodówce, lepiej będzie ją zetrzeć. Posypać torcik czekoladą.
Po tym czasie usmażyć naleśniki. Śmietanę ubić z cukrem. Przełożyć naleśniki śmietaną, składając jeden na drugi.
Następnie zetrzeć czekoladę na tarce, najlepiej schłodzić czekoladę w lodówce, lepiej będzie ją zetrzeć. Posypać torcik czekoladą.