Sposób przygotowania:
Naleśnikowy torcik
Z mleka, oranżady, mąki, jajek i soli zrobić ciasto naleśnikowe.
Margarynę stopić i ostudzić, dodać do ciasta i wymieszać.
Na patelni do naleśników smażyć grubsze niż tradycyjne naleśniki placki.
Usmażone naleśniki przestudzić.
Twaróg dokładnie zmieszać z jogurtami.
Na pierwszy naleśnik nałożyć powidła, następnie przykryć naleśnikiem, potem położyć masę serową.
I tak na przemian aż utworzy nam się torcik.
Margarynę stopić i ostudzić, dodać do ciasta i wymieszać.
Na patelni do naleśników smażyć grubsze niż tradycyjne naleśniki placki.
Usmażone naleśniki przestudzić.
Twaróg dokładnie zmieszać z jogurtami.
Na pierwszy naleśnik nałożyć powidła, następnie przykryć naleśnikiem, potem położyć masę serową.
I tak na przemian aż utworzy nam się torcik.
Sarenka
Natala1210