Sposób przygotowania:
New York Cheesecake
Cala forme sredniej wielkosci tortownicy wylozyc folia aluminiowa.Ciasteczka dokladnie pokruszyc(mozna za pomoca blendera) i polaczyc z roztopionym maslem.Spod tortownicy (mozna tez boki-choc ja tego nie robilam)wylozyc ciastkami z maslem,dobrze docisnac i wstawic do lodowki.Piekarnik wlaczyc i ustawic tem.na 170 stopni C.Wszystkie skladniki na mase serowa dokladnie zmiksowac,dosc rzadka wylac na schlodzony spod a gore tortownicy przykryc folia aluminiowa(gora sernika powinna byc jasna,nie spieczona) i wstawic do piekarnika na ok. 1 godzine i 45 minut(lub do momentu az ser sie zetnie-a sprawdzic to mozna patyczkiem)Upieczony sernik pozostawic do calkowitego wystygniecia,przechowywac w lodowce.Jest pyszny i zaluje,ze tak pozno sie za niego zabralam:)
Netka
evita0007
msewka
evita0007
Krakowianka
Sarenka
cherry
elzbieta8960
anemon