Sposób przygotowania:
Nuggetsy rybne z płatkami kukurydzianymi
1. Rybę umyj, osusz i usuń ości. Pokrój na paluszki o długości 4 centymetrów. Posyp
je przyprawą Delikat Knorr.
2. Płatki kukurydziane zmieszaj z zawartością Fixu Nuggetsy z ryby Knorr.
3. Roztrzep jajko w naczyniu. Maczaj w nim kawałki ryby, a następnie panieruj w mieszance Fixu Knorr z płatkami.
4. Rybę smaż na rozgrzanym oleju do uzyskania złotego koloru. Po usmażeniu kawałki ryby ułóż na papierowych ręcznikach, aby usunąć nadmiar tłuszczu.
5. Marchewkę i czerwoną paprykę pokrój w słupki. Przygotuj Sos tysiąca wysp znajdujący się w opakowaniu Fixu Knorr mieszkając go z ketchupem i majonezem.
6. Warzywa podawaj z rybą i sosem.
je przyprawą Delikat Knorr.
2. Płatki kukurydziane zmieszaj z zawartością Fixu Nuggetsy z ryby Knorr.
3. Roztrzep jajko w naczyniu. Maczaj w nim kawałki ryby, a następnie panieruj w mieszance Fixu Knorr z płatkami.
4. Rybę smaż na rozgrzanym oleju do uzyskania złotego koloru. Po usmażeniu kawałki ryby ułóż na papierowych ręcznikach, aby usunąć nadmiar tłuszczu.
5. Marchewkę i czerwoną paprykę pokrój w słupki. Przygotuj Sos tysiąca wysp znajdujący się w opakowaniu Fixu Knorr mieszkając go z ketchupem i majonezem.
6. Warzywa podawaj z rybą i sosem.