iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Ogórkowe koreczki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Ogórkowe koreczki z jajkiem przepiórczym i serem

Ogórkowe koreczki

Składniki:

Ogórkowe koreczki

 

  • 20 dag ser zółty,
  • 1 szt ogórek zielony,
  • 1 szt cebula czerwona,
  • 4 szt jajka przepiórcze,
  • szczypiorek

Sposób przygotowania:

Ogórkowe koreczki
Ogórka zielonego dobrze myjemy nie obieramy przekrawamy wzdłuż. Następnie kroimy w grube plastry, Ser żółty kroimy w kostkę lub w grube plastry. Jajka przepiórcze gotujemy obieramy i kroimy w połówki. Nakładamy składniki na wykałaczkę. Cebulę czerwona obieramy z łupiny i kroimy w piórka. Koreczki ozdabiamy cebulą czerwoną i posiekanym szczypiorkiem. Podajemy