Sposób przygotowania:
Omle tz chorizo
Chorizo kroimy w kawałki i szynke pieczoną kroimy w kawałki - mięso wrzucamy na patelnie z niewielka ilością oliwy (niezbyt mocno rozgrzaną). Podsmażamy aż sie zarumienią a chorizo wytopi aromatyczny tłuszcz.
Jajka wbijamy kolejno do miseczki, roztrzepujemy z solą i pieprzem.
Natke pietruszki myjemy, osuszamy i siekamy drobno, dodajemy do jajek. Do jajek dodajemy tez makaron.
Wszystko mieszamy i wylewamy na patelnię.
Smażymy aż omlet się zetnie.
Jajka wbijamy kolejno do miseczki, roztrzepujemy z solą i pieprzem.
Natke pietruszki myjemy, osuszamy i siekamy drobno, dodajemy do jajek. Do jajek dodajemy tez makaron.
Wszystko mieszamy i wylewamy na patelnię.
Smażymy aż omlet się zetnie.