Sposób przygotowania:
Omlet jajeczny z fetą
Jajka wbijamy do miski i roztrzepujemy za pomocą trzepaczki. Przyprawiamy pieprzem i odrobiną soli, mieszamy.
Ser feta kroimy w kostkę i razem z drobno posiekaną natką pietruszki dodajemy do jajka. Mieszamy.
Patelnie smarujemy tłuszczem, na rozgrzaną wylewamy jajka z fetą. Smażymy z jednej strony, aż jajka się zetną i omlet będzie dobry.
Wykładamy na talerz, dekorujemy natką pietruszki
Ser feta kroimy w kostkę i razem z drobno posiekaną natką pietruszki dodajemy do jajka. Mieszamy.
Patelnie smarujemy tłuszczem, na rozgrzaną wylewamy jajka z fetą. Smażymy z jednej strony, aż jajka się zetną i omlet będzie dobry.
Wykładamy na talerz, dekorujemy natką pietruszki