Remik1515

Remik1515

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 311]

Omlet Remika

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Gotujemy fasolkę wczesniej obcinamy końcówki kroimy na pół i wrzucamy do osolonej wody .Wlewamy oliwe na patelnie wrzucamy na to pokrojony

Omlet Remika

Składniki:

Omlet Remika

 

 

Sposób przygotowania:

Omlet Remika
Gotujemy fasolkę wczesniej obcinamy końcówki kroimy na pół i wrzucamy do osolonej wody .Wlewamy oliwe na patelnie wrzucamy na to pokrojony w większą kostkę filet z piersi kurczaka podsmażamy na złocisty kolor doprawiamy w czasie smażenia. Do filetu po ugotowaniu wrzucamy fasolkę podsmażamy z filetem. Do miski wbijamy jajka dodajemy przyprawy wszystko mieszamy. Na usmażonego fileta i fasolke wlewamy masę jajeczną. Gdy omlet sie zetnie do smaku podajemy ketchup na wierzch. Smacznego!:)