Sposób przygotowania:
Orzeźwiająca sałatka owocowa
Roszponkę i szczaw umyć, osuszyć i ułożyć w naczyniu.
Mandarynkę podzielić na cząstki, kiwi i truskawki pokroić na cząstki a z schłodzonego arbuza wyciąć kuleczki za pomocą kulkownicy ( jeśli nie macie takiego urządzenia możecie po prostu pokroić go w kostkę ).
Wszystkie owoce ułożyć na zieleninie i na koniec polać syropem.
Podawać zaraz po przyrządzeniu.
Mandarynkę podzielić na cząstki, kiwi i truskawki pokroić na cząstki a z schłodzonego arbuza wyciąć kuleczki za pomocą kulkownicy ( jeśli nie macie takiego urządzenia możecie po prostu pokroić go w kostkę ).
Wszystkie owoce ułożyć na zieleninie i na koniec polać syropem.
Podawać zaraz po przyrządzeniu.
karola25
zewa
Proszę bardzo :)