mandaryna4

mandaryna4

Starszy Kucharz
[Przepisów: 29]

ostry dip z kraba

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

dippppppppppppppppppppppuuuu

ostry dip z kraba

Składniki:

ostry dip z kraba

 

  • 225 g chudego twarożku,
  • 115 g mięsa kraba z puszki, odsączonego,
  • 2 szt drobno pokrojone szalotki cebule,
  • 3 krople sosu worcester,
  • 1 sok z cytryny łyżka,
  • 1 szczypta sól pieprz,
  • 1 ząbek czosnek

Sposób przygotowania:

ostry dip z kraba
1. Piekarnik nagrzać do 150 st.

2. W żaroodpornym naczyniu wymieszać wszystko. Przykryć. Piec w piekarniku 20 min.

3. Dip przełożyć do naczynia do robienia fondue z czekolady. Podawać na gorąco ze świeżymi warzywami i krakersami

Tagi:

mięso sosy