Sposób przygotowania:
Owocowe ciasto na jogurcie
Wykonanie:
Wszystkie składniki mieszamy do uzyskania jednolitej masy można ręcznie albo mikserem. Wlewamy do formy u mnie keksówka o wymiarach dolnych 25 x 7 cm, posypujemy ulubionymi owocami ( w moim przypadku borówki). Na wierzch sypiemy kruszonkę. Pieczemy w 175 stopniach aż kroszonka się lekko zarumieni a patyczek wbity w ciasto będzie suchy ( około 50 minut)
Wszystkie składniki mieszamy do uzyskania jednolitej masy można ręcznie albo mikserem. Wlewamy do formy u mnie keksówka o wymiarach dolnych 25 x 7 cm, posypujemy ulubionymi owocami ( w moim przypadku borówki). Na wierzch sypiemy kruszonkę. Pieczemy w 175 stopniach aż kroszonka się lekko zarumieni a patyczek wbity w ciasto będzie suchy ( około 50 minut)