Sposób przygotowania:
Owocowo - miodowa rozkosz
Owoce obieramy, kroimy w mniejsze kawałki i każdy owoc blendujemy w osobnym pojemniku. Do szklanek nakładamy po 1 łyżce jogurtu. Na jogurt nakładamy po łyżce miodu. Następnie nakładamy 2 łyżki musu z kiwi. Czynności powtarzamy zmieniając tylko owoc. Warstwy wyglądają następująco: Jogurt - miód - kiwi - jogurt - miód - ananas - jogurt - miód - kaki - jogurt. Na wierzch deseru nakładamy kleks czerwonego musu/ konfitury. Deser dekorujemy sercem z czekolady. Ja serce zrobiłam sama (rozpuściłam ciemną czekoladę w kąpieli wodnej, płynną przelałam do strzykawki i wyciskałam wzory na filię spożywczą, gdy zastygły delikatnie je odkleiłam.) Deser dobrze jest robić na świeżo, gdyż owoce są soczyste i warstwy mogłyby się wymieszać. Smacznego :)