Sposób przygotowania:
Paczuszki z awokado
Papier ryżowy moczymy w letniej wody aż zmięknie. Miękki układamy na desce .Będziemy w niego owijać awokadowe kulki Awokado przekrawamy wyciągamy pestkę i wyciągamy miąższ łyżeczką .Jajko gotujemy na twardo,studzimy .Obieramy i miksujemy razem z awokado.
Kuskus zalewamy wrzątkiem i odstawiamy . Zimne kuskus dodajemy do masy z awokado. Mieszamy . Doprawiamy czosnkiem sola i pieprzem do smaku. Formujemy z masy kulki układamy na środku papieru ryżowego .Zawijamy i sczepiamy wykałaczką .Układamy na talerzu kropimy octem balsamicznym
Kuskus zalewamy wrzątkiem i odstawiamy . Zimne kuskus dodajemy do masy z awokado. Mieszamy . Doprawiamy czosnkiem sola i pieprzem do smaku. Formujemy z masy kulki układamy na środku papieru ryżowego .Zawijamy i sczepiamy wykałaczką .Układamy na talerzu kropimy octem balsamicznym