Sposób przygotowania:
Pałki z piekarnika
Mięso oczyszczamy, myjemy i osuszamy. Oprószamy solą pieprzem i czosnkiem granulowanym. Łączymy miód, musztardę, sos sojowy i ketchup.
Polewamy mięso i mieszamy obtaczając je w marynacie. Odstawiamy chociaż na ok 30 minut do lodówki.
Wystawiamy z lodówki i skrapiamy olejem ponownie mieszamy. Mięso wykładamy do naczynia żaroodpornego, obkładamy pokrojoną cebulą i wstawiamy do piekarnika na ok 50 min.
Gorące mięso obsypujemy serduszkami z sera.
Polewamy mięso i mieszamy obtaczając je w marynacie. Odstawiamy chociaż na ok 30 minut do lodówki.
Wystawiamy z lodówki i skrapiamy olejem ponownie mieszamy. Mięso wykładamy do naczynia żaroodpornego, obkładamy pokrojoną cebulą i wstawiamy do piekarnika na ok 50 min.
Gorące mięso obsypujemy serduszkami z sera.