Sposób przygotowania:
Pałki z kurczaka w marynacie barbecue
Pałki z kurczaka myjemy, lekko osuszamy. Do miski wlewamy sos barbecue, dodajemy przyprawy i wszystko dokładnie mieszamy.
Pałki nacieramy przygotowana marynatą, przekładamy do miski i wstawiamy na noc do lodówki.
Zamarynowane mięso przekładamy do naczynia żaroodpornego, przykrywamy pokrywą. Wstawiamy do piekarnika i pieczemy w temperaturze 180 przez 50 minut pod przykryciem, kolejne 15 minut pieczemy bez przykrycia.
Pałki nacieramy przygotowana marynatą, przekładamy do miski i wstawiamy na noc do lodówki.
Zamarynowane mięso przekładamy do naczynia żaroodpornego, przykrywamy pokrywą. Wstawiamy do piekarnika i pieczemy w temperaturze 180 przez 50 minut pod przykryciem, kolejne 15 minut pieczemy bez przykrycia.
Jagodowa
SylaUla
ciasteczka
robaczek