Sposób przygotowania:
Pancakes z dżemem truskawkowym
Do misy blendera włożyć płatki owsiane, banana, miód, jajko i cukier. wszystko dokładnie blenderować przez ok. 4 minuty, aż do dokładnego wymieszać.
Tak przygotowaną masę na pancakes przekładać po 1 chochli na rozgrzany tłuszcz na patelni.
Zapiekać z dwóch stron.
Placki nie powinny być za grube ani za cienkie. Między usmażone placki nakładać po trochę dżemu i składać w formę tortu. Na wierzch wyłożyć dżem i truskawki.
Smacznego.
Tak przygotowaną masę na pancakes przekładać po 1 chochli na rozgrzany tłuszcz na patelni.
Zapiekać z dwóch stron.
Placki nie powinny być za grube ani za cienkie. Między usmażone placki nakładać po trochę dżemu i składać w formę tortu. Na wierzch wyłożyć dżem i truskawki.
Smacznego.
SylaUla