Sposób przygotowania:
Pancakes miodowe
1) Do miski wsypujemy mąkę, proszek do pieczenia, cukier wanilinowy i wbijamy jajko, mieszamy. Wlewamy mleko i wszystko łączymy za pomocą miksera.
2) Jogurt naturalny przekładamy do miseczki, dodajemy miód, mieszamy.
3) Jogurt z miodem przekładamy do ciasta na pamcakesy i miksujemy.
4) Smażymy pancakesy na rozgrzanej patelni (możemy posmarować patelnię olejem kokosowym).
5) Banany grillujemy, orzechy włoskie przekrajamy na mniejsze kawałki.
6) Usmażone pancakes przekładamy na talerz, polewamy mleczkiem w tubce, układamy grillowanego banana i posypujemy orzechami włoskimi.
2) Jogurt naturalny przekładamy do miseczki, dodajemy miód, mieszamy.
3) Jogurt z miodem przekładamy do ciasta na pamcakesy i miksujemy.
4) Smażymy pancakesy na rozgrzanej patelni (możemy posmarować patelnię olejem kokosowym).
5) Banany grillujemy, orzechy włoskie przekrajamy na mniejsze kawałki.
6) Usmażone pancakes przekładamy na talerz, polewamy mleczkiem w tubce, układamy grillowanego banana i posypujemy orzechami włoskimi.
SylaUla
cherry