Sposób przygotowania:
Chia z jabłkiem, jagodami i masłem orzechowym
1) Jabłka obieramy, kroimy na mniejsze kawałki i wrzucamy do blendera.
2) Dodajemy ksylitol i blendujemy.
3) Następnie wsypujemy chia i wszystko razem mieszamy.
4) Kiedy wszystko razem wymieszamy, wstawiamy na noc do lodówki.
5) Do miski nakładamy chia z jabłkami i wylewamy jogurt naturalny.
6) Z boku miseczki układamy ryż, na środku kładziemy jagody wraz z sokiem i masło orzechowe.
7) Posypujemy wiórkami kokosowymi i gotowe.
2) Dodajemy ksylitol i blendujemy.
3) Następnie wsypujemy chia i wszystko razem mieszamy.
4) Kiedy wszystko razem wymieszamy, wstawiamy na noc do lodówki.
5) Do miski nakładamy chia z jabłkami i wylewamy jogurt naturalny.
6) Z boku miseczki układamy ryż, na środku kładziemy jagody wraz z sokiem i masło orzechowe.
7) Posypujemy wiórkami kokosowymi i gotowe.