Sposób przygotowania:
Paninette francuskie a'la margarita
Placki smaruję koncentratem pomidorowym. Ser żółty trę na tarce na grubych oczkach a następnie postpuję wrapy. Nastawiam piekarnik na 200 stopni i wkładam wrapy na max 2-3 minuty aż ser się rozstopi. Między czasie przygotowuję sos czosnkowo koperkowy.
Do miseczki wkładam jogurt i majonez. Czosnek kroję w drobną kostkę a następnie dodaję. Na koniec dodaję koper i przyprawy. Gorące placki smaruję sosem. Podaję prosto z piekarnika.
Do miseczki wkładam jogurt i majonez. Czosnek kroję w drobną kostkę a następnie dodaję. Na koniec dodaję koper i przyprawy. Gorące placki smaruję sosem. Podaję prosto z piekarnika.
![Paninette Francuskie a'la margarita Paninette Francuskie a'la margarita](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/paninette-francuskie-ala-margarita-380679.jpg)
![Paninette Francuskie a'la margarita Paninette Francuskie a'la margarita](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/paninette-francuskie-ala-margarita-380680.jpg)
![Paninette Francuskie a'la margarita Paninette Francuskie a'la margarita](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/paninette-francuskie-ala-margarita-380681.jpg)
![Paninette Francuskie a'la margarita Paninette Francuskie a'la margarita](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/paninette-francuskie-ala-margarita-380682.jpg)