Sposób przygotowania:
Pasta jajeczna z koperkiem
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy.
Ostudzone jajka kroimy w kostkę (niezbyt drobną) przekładamy do salaterki. Dodajemy do niej posiekany koperek, musztardę i majonez – mieszamy. Pastę doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Pasta najlepiej smakuje na razowym lub żytnim pieczywie, smacznego.
Ostudzone jajka kroimy w kostkę (niezbyt drobną) przekładamy do salaterki. Dodajemy do niej posiekany koperek, musztardę i majonez – mieszamy. Pastę doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Pasta najlepiej smakuje na razowym lub żytnim pieczywie, smacznego.
![Pasta jajeczna z koperkiem Pasta jajeczna z koperkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-jajeczna-z-koperkiem-398453.jpg)
![Pasta jajeczna z koperkiem Pasta jajeczna z koperkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-jajeczna-z-koperkiem-398454.jpg)
Magdalena88