migotka28

migotka28

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1303]

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 10

Pyszne i proste smarowidło na kanapkę. Ten przepis jest takim podstawowym i można go urozmaicac różnymi dodatkami.

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

 

Sposób przygotowania:

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem
Jajka ugotować na twardzo, wystudzić i obrać ze skorupek. Następnie jajka zetrzeć na tarce o grubych oczkach lub też drobno pokroić. Dodać posiekany szczypiorek oraz majonez i dokładnie wymieszać. Do smaku doprawić świezo zmielonym czarnym pieprzem. Pastę podawać z ulubionym pieczywem lub waflami ryżowymi.
Pasta jajeczna ze szczypiorkiem
Jajka ugotować na twardzo, wystudzić i obrać ze skorupek. Następnie jajka zetrzeć na tarce o grubych oczkach lub też drobno pokroić.
Pasta jajeczna ze szczypiorkiem
Dodać posiekany szczypiorek oraz majonez i dokładnie wymieszać.