alien1985

alien1985

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 534]

Pasta jajeczno pieczarkowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Rewelacyjna pasta do chleba jajeczno- pieczarkowa. Szybka w przygotowaniu i bardzo smaczna. Polecam.

Pasta jajeczno pieczarkowa

Składniki:

Pasta jajeczno pieczarkowa

 

Sposób przygotowania:

Pasta jajeczno pieczarkowa
Pieczarki dokładnie oczyszczamy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Podsmażamy na patelni bez tłuszczu.

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Jajka dodajemy do wystudzonych pieczarek, dodajemy majonez, dymkę, sól i pieprz, mieszamy.

Podajemy z pieczywem lub krakersami.

Smacznego.