Ann

Ann

Starszy Kucharz
[Przepisów: 26]

Pasta jejeczna

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Pyszna pasta jajeczna do kanapek

Pasta jejeczna

Składniki:

Pasta jejeczna

 

  • 5 jaj
  • szczypiorek
  • koncentrat pomidorowy
  • musztarda
  • majonez
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania:

Pasta jejeczna
Jaja ugotować na twardo, wystudzić pokroić drobniutko, szczypiorek posiekać i połączyć z jajkami. Sos: 1 łyżka majonezu, i łyżeczka koncentratu pomidorowego, 1 łyżeczka musztardy - wymieszać dokładnie na jednolitą masę i połączyć z posiekanyi jajkami. Proporcje składników można dostosowywać do swoich upodobań, trzeba jedynie uważać na koncentrat, aby nie było go za dużo. Ewentualnie doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego!