iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Pasta kanapkowa tuńczykowa czerwona

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 5
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Pasta kanapkowa tuńczykowa czerwona

Pasta kanapkowa tuńczykowa czerwona

Składniki:

Pasta kanapkowa tuńczykowa czerwona

 

  • 1 puszka tuńczyk kawałki w oleju
  • 4 jajka gotowane na twardo
  • 1 kostka twaróg
  • 2 łyżeczki przecier pomidorowy 30%
  • pieprz biały
  • 1 łyżka majonezu

 

 

 

Sposób przygotowania:

Pasta kanapkowa tuńczykowa czerwona
Twaróg rozdrabniamy za pomocą widelca. Tuńczyka odcedzamy od oleju. Do białego sera dodajemy tuńczyka mieszamy. Jajka gotujemy na twardo. Po ugotowaniu studzimy i obieramy. Następnie siekamy i dodajemy do sera i tuńczyka. Mieszamy dodajemy przecier , pieprz do smaku. Na koniec dodajemy odrobinę majonezu i mieszamy wszystko razem. Pastę chłodzimy.