iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Pasta kanapkowa tuńczykowo-twarożkowa

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Pasta kanapkowa tuńczykowo-twarogowy

Pasta kanapkowa tuńczykowo-twarożkowa

Składniki:

Pasta kanapkowa tuńczykowo-twarożkowa

 

  • 1 puszka tuńczyk w sosie własnym,
  • 1 opakowanie serek twarogowy kremowy
  • 1 szt cebula,
  • 1/2 pęczka rzodkiewki,
  • pieprz biały

 

Sposób przygotowania:

Pasta kanapkowa tuńczykowo-twarożkowa
Cebulkę białą średniej wielkości obieramy z łupiny i siekamy bardzo drobno. Rzodkiewki myjemy odcinamy końce osuszamy i ścieramy na tarce duże oczka. Otwieramy puszkę z tuńczykiem odcedzamy z sosu na sitku . Dodajemy do cebulki i rzodkiewki. Dodajemy serek twarogowy kremowy.Wszystko razem dokładnie mieszamy.Doprawiamy solą ,pieprzem do smaku. Chłodzimy i podajemy.