gosiapiotrek23

gosiapiotrek23

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1030]

Pasta kanapkowa z makreli, jajka i pora

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Pasta kanapkowa z makreli, jajka i pora idealna na śniadanie lub kolację. Polecam wypróbowanie przepisu.

Pasta kanapkowa z makreli, jajka i pora

Składniki:

Pasta kanapkowa z makreli, jajka i pora

 

  • 1 wędzona makrela,
  • 3 jajka,
  • kawałek pora około 10 cm,
  • sól i pieprz do smaku,
  • 1 łyżeczka płaska pieprzu ziołowego,
  • 3 łyżki majonezu.

Sposób przygotowania:

Pasta kanapkowa z makreli, jajka i pora
Z makreli pozbywamy się ości i skóry.

Jajka gotujemy na twardo (7 minut), studzimy, obieramy i kroimy w kosteczkę.

Por kroimy w drobną kosteczkę.

Wszystkie składniki mieszamy ze sobą widelcem.

Doprawiamy do smaku solą i pieprzem i pieprzem ziołowym.

Chłodzimy i przechowujemy w lodówce.



Polecam i smacznego ;)