Sposób przygotowania:
Pasta z makreli z selerem
Obieramy seler i marchewki gotujemy w lekko osolonej wodzie studzimy i ścieramy na tarce.
Makrelę obieramy z ości mieszamy widelcem Cebulę czerwoną kroimy w drobną kosteczkę. Korniszony też kroimy drobno.
Do miski przekładamy starte warzywa obraną makrelę, pokrojoną cebulę i korniszony.
Do składników dodajemy przyprawy sól, pieprz, czubricę zieloną, paprykę, dodajemy majonez i serek kanapkowy mieszamy składniki pasty.
Pastę odstawiamy do lodówki aby smaki się przegryzły.
POLECAM!!!
Makrelę obieramy z ości mieszamy widelcem Cebulę czerwoną kroimy w drobną kosteczkę. Korniszony też kroimy drobno.
Do miski przekładamy starte warzywa obraną makrelę, pokrojoną cebulę i korniszony.
Do składników dodajemy przyprawy sól, pieprz, czubricę zieloną, paprykę, dodajemy majonez i serek kanapkowy mieszamy składniki pasty.
Pastę odstawiamy do lodówki aby smaki się przegryzły.
POLECAM!!!
gusia1000