Sposób przygotowania:
Pasta kanapkowa z makreli, jajek i jabłka
Jajka gotujemy na twardo (7 minut).
Z makreli pozbywamy się skóry i ości.
Rozdrabniamy widelcem.
Ugotowane jajka kroimy w kosteczkę.
Jabłka obieramy i kroimy w kosteczkę.
Dodajemy przyprawy i majonez.
Listki bazylii szatkujemy.
Dodajemy do pasty.
Mieszamy dokładnie wszystkie składniki.
Chłodzimy w lodówce.
Smacznego :)
Z makreli pozbywamy się skóry i ości.
Rozdrabniamy widelcem.
Ugotowane jajka kroimy w kosteczkę.
Jabłka obieramy i kroimy w kosteczkę.
Dodajemy przyprawy i majonez.
Listki bazylii szatkujemy.
Dodajemy do pasty.
Mieszamy dokładnie wszystkie składniki.
Chłodzimy w lodówce.
Smacznego :)