Izka192

Izka192

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 127]

Pasta na kanapki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Taka pasta jest prosta w przygotowaniu i bardzo smaczna. Dobra na śniadanie lub kolację. Często ją robię ponieważ wszystkim smakuje.

Pasta na kanapki

Składniki:

Pasta na kanapki

 

  • Wędzona ryba 1 sztuka
  • cebula biała 1 sztuka
  • majonez 3 łyżki
  • pieprz
  • chleb 6 kromek

Sposób przygotowania:

Pasta na kanapki
Mięso z ryby dokładnie przeglądamy i wyjmujemy ości. Rozdrabniamy na drobno w talerzu widelcem. Cebulę obieramy, kroimy w drobną kostkę i sparzamy ciepłą wodą na sitku (aby złagodzić smak). Dodajemy majonez i doprawiamy pieprzem. Dokładnie mieszamy aby składniki złączyły się w jednolitą masę. Nakładamy na chleb.