anula250

anula250

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 213]

Pasta rybna.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Super szybka pasta na kanapki.

Pasta rybna.

Składniki:

Pasta rybna.

 

  • 3 jajka
  • 1 puszka sardynek w sosie własnym
  • pół papryki czerwonej
  • sok z połówki cytryny
  • majonez

Sposób przygotowania:

Pasta rybna.
Jajka należy wyparzyć i ugotować w osolonej wodzie. Gdy ostygną obrać ze skorupek i posiekać drobno, wrzucić do miseczki. Następnie dodać sardynki z puszki, które należy rozgnieść widelcem. Paprykę dokładnie myjemy, pozbywamy się gniazda nasiennego i kroimy w bardzo drobną kosteczkę. Paprykę dodajemy do reszty składników. Składniki skrapiamy sokiem z połowy cytryny, dodajemy majonez. Wszystko dokładnie mieszamy.
Smacznego :)