slodkokwasnakuchnia1

slodkokwasnakuchnia1

Złoty Ekspert
[Przepisów: 870]

Pasta rybno-jajeczna

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 3
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Zapraszam na smaczną pastę śniadaniową do pieczywa. Połączanie łososia z jajkami to świetny smak i delikatny aromat. Polecam.

Pasta rybno-jajeczna

Składniki:

Pasta rybno-jajeczna

 

  • 3 jajka ugotowane na twardo
  • 125 g łososia wędzonego na gorąco
  • 1 łyżka majonezu
  • sól, pieprz do smaku
  • szczypiorek

Sposób przygotowania:

Pasta rybno-jajeczna
Szczypiorek myjemy i kroimy drobno. Jajka obieramy i drobno kroimy a następnie przekładamy do miseczki. Mięso ryby oddzielamy od skóry i drobno kroimy a potem przekładamy do jajek.

Dodajemy majonez, sól, pieprz i połowę szczypiorku. Mieszamy dokładnie. Posypujemy pozostałym szczypiorkiem. Smacznego.