Sposób przygotowania:
Pasta serowo-pomidorowa
Do miski przekładamy ser biały, dodajemy śmietanę, majonez, koncentrat pomidorowy, dokładnie mieszamy na gładką masę.
Jajka kroimy w drobna kostkę, pomidora sparzamy gorącą wodą, zdejmujemy skórę, usuwamy gniazda nasienne i kroimy w drobną kostkę.
Szczypiorek myjemy, drobno siekamy, wszystko dodajemy do masy serowej, delikatnie mieszamy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Pastę podajemy z pieczywem.
Jajka kroimy w drobna kostkę, pomidora sparzamy gorącą wodą, zdejmujemy skórę, usuwamy gniazda nasienne i kroimy w drobną kostkę.
Szczypiorek myjemy, drobno siekamy, wszystko dodajemy do masy serowej, delikatnie mieszamy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Pastę podajemy z pieczywem.
niezły kąsek
Magdalena88