iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Pasta śniadaniowa z makrelą i oliwkami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Pasta śniadaniowa z makrelą i oliwkami

Pasta śniadaniowa z makrelą i oliwkami

Składniki:

Pasta śniadaniowa z makrelą i oliwkami

 

  • 1 kostka twarogu
  • 6 szt oliwki zielone,
  • 6 kulek rzodkiewki,
  • 1 makrela wędzona,
  • 1 łyżka jogurt naturalny,
  • Sól,
  • 1 cebula

 

Sposób przygotowania:

Pasta śniadaniowa z makrelą i oliwkami
Cebulę białą obieramy z łupiny i drobniutko siekamy. Oliwki kroimy w kosteczkę. Rzodkiewki myjemy odcinamy końce i ścieramy na tarce duże oczka. Mięso ryby oddzielamy dokładnie od ości i dodajemy do pokrojonych warzyw . dodajemy pokruszony ser biały. Dodajemy jogurt i sól do smaku . Mieszamy i chłodzimy. Pasuje do każdego pieczywa na śniadanie i kolację