Margaretkaw

Margaretkaw

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 72]

Pasta szynkowo- jajeczna.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Pasta szynkowo- jajeczna jest doskonałym dodatkiem do chleba.

Pasta szynkowo- jajeczna.

Składniki:

Pasta szynkowo- jajeczna.

 

  • 3 jajka
  • 10 dag szynki
  • 2 łyzki majonezu
  • 2 łyżki posiekanej zielonej pietruszki
  • sól i pieprz ziołowy do smaku

Sposób przygotowania:

Pasta szynkowo- jajeczna.
Jajka ugotowac na twardo, obrać i posiekać drobno. Dodać pokrojona w małe kosteczki szynkę. Składniki wymieszać z majonezem oraz natka pietruszki. Doprawić do smaku solą i ziołowym pieprzem. połączyc z majonezem, utrzeć na gładka masę, aby mozna byo łatwo rozsmarowywać. Podawac do różnego rodzaju pieczywa.