Ostra na Słodko

Ostra na Słodko

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 409]

Pasta tuńczykowa z koperkiem

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

Pyszna pasta tuńczykowa do kanapek!

Pasta tuńczykowa z koperkiem

Składniki:

Pasta tuńczykowa z koperkiem

 

  • tuńczyk w sosie własnym - 150g
  • papryka czerwona - 1 szt.
  • koperek - pęczek
  • majonez - 2 łyżki
  • jogurt naturalny - 2 łyżki
  • przyprawy

Sposób przygotowania:

Pasta tuńczykowa z koperkiem
Tuńczyka bardzo dokładnie odsączamy, a następnie siekamy. Paprykę kroimy w kosteczkę. Koperek siekamy. Majonez mieszamy z jogurtem. Wszystko razem mieszamy i doprawiamy do smaku ( solą oraz pieprzem ). Zajadamy z ulubionym pieczywem! Smacznego!