Sposób przygotowania:
Pasta z awokado
Awokado przepoławiamy, wyjmujemy pestkę.
Łyżką wyciagamy miąższ ze skórek - wkładamy do miseczki.
Przeciskamy czosnek, dodajemy troche cytryny ( żeby pasta nie ciemniała), sól, pieprz. Rozgniatamy na masę widelcem.
Aromatyczna i zdrowa pasta. Mozna podawać z pomidorkiem i papryką. A dla mięsożernych polecam na wierzch kawałek wędlinki ;)
Smacznegooooo
Łyżką wyciagamy miąższ ze skórek - wkładamy do miseczki.
Przeciskamy czosnek, dodajemy troche cytryny ( żeby pasta nie ciemniała), sól, pieprz. Rozgniatamy na masę widelcem.
Aromatyczna i zdrowa pasta. Mozna podawać z pomidorkiem i papryką. A dla mięsożernych polecam na wierzch kawałek wędlinki ;)
Smacznegooooo