Katarzyns

Katarzyns

Kuchcik
[Przepisów: 1]

Pasta z awokado, pomidorami i kaparami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Lekka pasta, idealna na letnie upalne poranki. Doskonale komponuje się z pełnoziarnistym chlebem. Nie wymaga używania masła!

Pasta z awokado, pomidorami i kaparami

Składniki:

Pasta z awokado, pomidorami i kaparami

 

Sposób przygotowania:

Pasta z awokado, pomidorami i kaparami
Lekka pasta, idealna na letnie upalne poranki. Doskonale komponuje się z pełnoziarnistym chlebem. Nie wymaga używania masła!. Awokado wydrążamy łyżeczką, lekko rozdrabniamy, pomidory kroimy na drobniejsze części. Ząbek czosnku wyciskamy przed praskę. Wszystkie składniki umieszczamy w pojemniku blendera i łączymy ze sobą ok 40 sekund. Podajemy lekko schłodzone. Smacznego!