Sposób przygotowania:
Pasta z makreli selera i koncentratu
Seler i marchewki obieramy gotujemy studzimy ścieramy na tarce. Korniszony i cebulę kroimy w kosteczkę.
Jajka ścieramy na tarce albo kroimy w kosteczkę.
Makrelę obieramy z ości rozdrabniamy widelcem. Do makreli dodajemy pokrojoną cebulę, korniszony i jajka, koperek.
Do ryby dodajemy starte warzywa dodajemy sól, pieprz, majonez, serek i koncentrat pomidorowy.
Wymieszać składniki pasty. Pastę odstawiamy do lodówki aby smaki się przegryzły.
POLECAM!!!
Jajka ścieramy na tarce albo kroimy w kosteczkę.
Makrelę obieramy z ości rozdrabniamy widelcem. Do makreli dodajemy pokrojoną cebulę, korniszony i jajka, koperek.
Do ryby dodajemy starte warzywa dodajemy sól, pieprz, majonez, serek i koncentrat pomidorowy.
Wymieszać składniki pasty. Pastę odstawiamy do lodówki aby smaki się przegryzły.
POLECAM!!!
gusia1000