Natala1210

Natala1210

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 770]

Pasta z mięsa pieczonego

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Łatwa i smaczna pasta do pieczywa.

Pasta z mięsa pieczonego

Składniki:

Pasta z mięsa pieczonego

 

  • 10dag.pieczonego mięsa,
  • 2jajka,
  • 1łyżka masła,
  • 1łyżeczka posiekanego szczypiorku,
  • 1łyżeczka posiekanego koperku,
  • sól i pieprz

Sposób przygotowania:

Pasta z mięsa pieczonego
Jajka ugotować na twardo,obrać i razem z mięsem zemleć w maszynce.Masę dokładnie utrzeć z masłem,dodać posiekany koperek i szczypiorek,doprawić do smaku solą i pieprzem i starannie wymieszać.