Natala1210

Natala1210

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 770]

Pasta z sera pleśniowego

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Wyśmienicie smakuje do świeżutkiego pieczywa

Pasta z sera pleśniowego

Składniki:

Pasta z sera pleśniowego

 

  • 25dag.twarogu,
  • 20da.sera pleśniowego,
  • 5dag.salami,
  • 3nieduże ogórki konserwowe,
  • 10 marynowanych cebulek,
  • 1-2łyżki gęstego jogurtu naturalnego,
  • 2-3łyżki majonezu,
  • 1łyżeczka stortego chrzanu,
  • 3krople sosu tabasco,sól

Sposób przygotowania:

Pasta z sera pleśniowego
Ser rozgnieść.Salami,ogórki,cebulkę drobniutko posiekać.Wszystkie składniki pasty dokładnie wymieszać,Przyprawić do smaku solą i sosem tabasco.