Sposób przygotowania:
Pasta z tofu z miętą.
Pestki z dyni lub słonecznika uprażyć na patelni bez tłuszczu,przeło-
-żyć na talerz,ostudzić.Tofu osuszyć,rozgnieść,zmieszać z twarożkiem oraz szczypiorkiem posiekanym i świeżymi roztartymi
listkami mięty.Doprawić,dodać pestki z dyni lub słonecznika.Wymi-
-eszać całość i przełożyć do salaterki.Wstawić do lodówki,a po wyjęciu podawać od razu do pieczywa chrupkiego lub razowego.
-żyć na talerz,ostudzić.Tofu osuszyć,rozgnieść,zmieszać z twarożkiem oraz szczypiorkiem posiekanym i świeżymi roztartymi
listkami mięty.Doprawić,dodać pestki z dyni lub słonecznika.Wymi-
-eszać całość i przełożyć do salaterki.Wstawić do lodówki,a po wyjęciu podawać od razu do pieczywa chrupkiego lub razowego.