Sposób przygotowania:
pasta z wędzonej makreli
Makrele obrać ze skry i ości oraz rozdrobnić w palcach. Pietruszkę drobno posiekać i dodać do makreli razem z sokiem z cytryny całość rozgnieść solidnie widelcem na gładką jednolita masę. Śmietanę lekko ubić aby stała się puszysta po czym dodać ja do ryby i delikatnie ale dokładnie wymieszać przyprawiając pieprzem.
Henia
Henia
Na takim poziomie komentarze wystawia p. sylwus!Rzeczowy komentarz to czepianie się! Resztę niech każdy oceni sam!
Henia
A mój przepis jest napisany poprawnie i czytelnie. Myślałam, że nie umie pani tylko gotować i pisać a tu i z czytaniem ze zrozumieniem problem!
Kto chce ocenić obiektywnie, proszę bardzo: https://gotujmy.pl/zoladki-drobiowe-w-paprykowej-cebulce,przepisy,44942.html.
A co do starości to mi do niej równie daleko jak pani do kultury i rozumu!
sylwus
Pozdrawiam
Henia
Ja pani przepisów ignorować nie zamierzam! Pozdrawiam!