Sposób przygotowania:
Pasta z wędzonej makreli ajo
Makrelę obrać i dokładnie powyciągać wszystkie ości. Następnie podzielić na kawałeczki. Przełożyć do miski. Jajka ugotować na twardo i pokroić w drobną kostkę. Następnie cebulę także pokroić w niewielką kostkę. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać w półmisku, następnie dodać majonez (ilość wg uznania, składniki powinny się dobrze połączyć), dodać sól oraz pieprz. Całość wymieszać i gotowe. Podawać ze świeżym pieczywem. Smacznego :)
![Pasta z wędzonej makreli ajo Pasta z wędzonej makreli ajo](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-z-wedzonej-makreli-ajo-77676.jpg)
![Pasta z wędzonej makreli ajo Pasta z wędzonej makreli ajo](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-z-wedzonej-makreli-ajo-77677.jpg)