anulkadh

anulkadh

Złoty Ekspert
[Przepisów: 679]

Pekińska obiadowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Bardzo szybka i soczysta surówka polecana do wszystkich rodzajów mięs. Smakuje bardzo delikatnie i zmysłowo pachnie.

Pekińska obiadowa

Składniki:

Pekińska obiadowa

 

  • 1 pekińska
  • 1/2 pora
  • 1 jabłko
  • 2 marchewki
  • Sól
  • koperek
  • 2 łyżki oleju
  • 1 łyżeczka octu

 

Sposób przygotowania:

Pekińska obiadowa
Kapustę pokroić w bardzo drobne kawałki. Marchew i jabłko obrać i zetrzeć marchew na małych oczkach a jabłko na dużych. Koperek drobno posiekać.  Dać wszystko do miski pór pokroić w kostkę. Dodać do kapusty. W miseczce wymieszać olej z octem i przyprawić sosem polać surówkę i wymieszać bardzo dokładnie.