Sposób przygotowania:
Penne w sosie pomidorowym
Pieczarki i cebulkę szatkujemy drobno. Następnie wrzucamy składniki na rozgrzany na patelni olej. Smażymy.
Mięso mielone dodajemy na patelnię i mieszamy cały czas.
W dużym garnku gotujemy w osolonej wodzie makaron. Makaron musi być al dente. Kiedy makaron będzie ugotowany, należy go odcedzić.
Do składników na patelni dodajemy pomidory z puszki i keczup, przyprawiamy. Chwilę podsmażyć, aż trochę zniknie wody. Na koniec dodajemy makaron. Zamieszać.
Podawać ciepłe, najlepiej przed podaniem posypać poszatkowaną natką pietruszki.
Mięso mielone dodajemy na patelnię i mieszamy cały czas.
W dużym garnku gotujemy w osolonej wodzie makaron. Makaron musi być al dente. Kiedy makaron będzie ugotowany, należy go odcedzić.
Do składników na patelni dodajemy pomidory z puszki i keczup, przyprawiamy. Chwilę podsmażyć, aż trochę zniknie wody. Na koniec dodajemy makaron. Zamieszać.
Podawać ciepłe, najlepiej przed podaniem posypać poszatkowaną natką pietruszki.