Sposób przygotowania:
Penne z grilowanymi warzywami
- Warzywa umyć. Cukinię pokroić w grubsze ukośne plastry. Papryki oczyścić dodatkowo z gniazd nasiennych i pokroić w ćwiartki. Bakłażan pokrojony w plastry grubości 2 cm na 30 minut moczyć w osolonej zimnej wodzie, w ten sposob pozbędziemy się nieprzyjemnej goryczki z odrobiną oliwy z oliwek, aż uzyskają charakterytyczne dla grilowania paski. - Gotujemy makaron al dente: Lekko osolona woda z dodatkiem oliwy extra vergine i szczypta soli. Odcedzamy - Grilowane warzywa dodajemy do makaronu wraz z posiekanymi czosnkiem. Doprawiamy solą, pieprzem, przyprawą specialite. Bon appetito!
Henia
proszę o wyjaśnienie plagiatu!
Henia
Henia
Sprawa wyjaśniona.Autorka na różnych stronach wystepuje pod różnymi nickami!