Sposób przygotowania:
Penne z kiwiowym musem
Na suchej patelni prazymy slonecznik tak aby się ładnie zarumienił. Penne gotujemy do miękkości. Kiwi obieram, kroimy w mniejsze kawałki i razem z cukrem miskujemy w malakserze na jednolity mus. Ugotowany makaron wyjmujemy łyżka cedzakową i obficie polewamy musem z kiwi. Całość posypujemy prażonym słonecznikiem i podajemy.
![Penne z kiwiowym musem Penne z kiwiowym musem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/penne-z-kiwiowym-musem-101265.jpg)
![Penne z kiwiowym musem Penne z kiwiowym musem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/penne-z-kiwiowym-musem-101266.jpg)
![Penne z kiwiowym musem Penne z kiwiowym musem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/penne-z-kiwiowym-musem-101267.jpg)
![Penne z kiwiowym musem Penne z kiwiowym musem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/penne-z-kiwiowym-musem-101268.jpg)