Weroniczka

Weroniczka

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 148]

Pieczarkowa przekąska

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Prosta w wykonaniu i wszystkim smakuje

Pieczarkowa przekąska

Składniki:

Pieczarkowa przekąska

 

  • 50dag. pieczarek
  • 3 cebule
  • puszka kukurydzy
  • 6 jajek ugotowanych na twardo
  • majonez
  • sól
  • olej

Sposób przygotowania:

Pieczarkowa przekąska
Pieczarki myjemy, kroimy w plasterki, dusimy na oleju i studzimy.
Cebulę kroimy w piórka, szklimy na oleju i studzimy. Jajka kroimy w kostkę. Wszystkie składniki łączymy, dodajemy osączoną kukurydzę i majonez. Solimy do smaku i mieszamy.

Tagi:

jajko jajka