Sposób przygotowania:
Pieczarkowe smarowidło na kanapki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Ścieramy na grubej tarce, lub kroimy w bardzo drobną kostkę.
Oczyszczone dokładnie pieczarki kroimy w kostkę.
Rozgrzewamy olej, wrzucamy pieczarki, doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy do odparowania płynu.
Po wystudzeniu pieczarki mieszamy z jajkami, dodajemy posiekany szczypiorek, majonez i musztardę. Mieszamy i doprawiamy w razie potrzeb.
Oczyszczone dokładnie pieczarki kroimy w kostkę.
Rozgrzewamy olej, wrzucamy pieczarki, doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy do odparowania płynu.
Po wystudzeniu pieczarki mieszamy z jajkami, dodajemy posiekany szczypiorek, majonez i musztardę. Mieszamy i doprawiamy w razie potrzeb.